SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá #9343929

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá #9343929

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá #9343929

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá - popis produktu

Detské elastické nohavice na bežky Squadra sú vhodné nielen na preteky, ale aj na rekreačné bežkovanie. Samozrejmosťou je aerodynamické prevedenie a vysoko funkčný materiál, zabezpečujúci maximálny komfort a výkon. Vlastnosti nohavíc Air Flow materiál pre rýchly odvod potu, vynikajúcu priedušnosť a hebký pocit na pokožke počas nosenia v teplejšom počasí elastický pás so sťahujúcou šnúrkou nízko profilové, ploché stehy pre lepšiu aerodynamiku a vyšší komfort Air Flow Ľahká, priedušná a mimoriadne pružná tkanina (82% polyester, 18% elastan), ktorá rýchlo odvádza pot a poskytuje príjemný pocit na pokožke. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.  VYUŽITIE: bežkovanie, ROČNÉ OBDOBIE: zima, POHLAVIE: detské

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá #9343929 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti 10Y, farebný variant je modrá, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá - parametre produktu

Farbamodrá/žltá
Veľkosťmodrá/žltá
Určenieunisex
KategóriaNohavice, Legíny, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
Veľkosť10Y
Farbamodrá, žltá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické legíny - SQUADRA - modrá/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?