SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá - popis produktu

Letné cyklistické kraťasy s trakmi Sportful LTD boli navrhnuté na to, aby jazdcom tímu TotalEnergies poskytovali maximálny komfort počas dlhotrvajúcich pretekov. Neobsahujú nič nadbytočné, sú zložené len z výnimočnej anatomickej konštrukcie, aerodynamických vlákien, minimalistických trakov a TC Pro vložky. Vlastnosti cyklo kraťasov Aeroflow Compress materiál na nohách pre hladkú aerodynamiku a podporu svalov všetky ploché stehy sú umiestnené mimo prúdenia vzduchu pre maximálnu aerodynamiku kraťasy sú ukončené priliehavým, elastickým lemom, ktorý je z vnútornej strany vybavený silikónovými bodkami cyklistická vložka TC Pro 2 skryté vrecká na vysielačku v zadnej časti minimalistické, dierkované traky pre ešte väčší komfort a lepšiu ventiláciu teplotný rozsah: 15 až 30°C TC Pro vložka Cyklistická vložka určená na dlhé preteky a výkonnostné jazdenie. Výplň vložky je z uretánovej peny rôznej hrúbky až do 15 mm pričom povrch tvorí niekoľko vrstiev hebkého materiálu. Vložka je dierkovaná, ďaka čomu je zaručená lepšia ventilácia, rýchlejšie schnutie a voľnosť v pohybe. Aeroflow Compress materiál Používa sa pri výrobe pretekárskeho oblečenia a v prípadoch, keď je rýchlosť jazdca na prvom mieste. Obsahuje Lycra®Power tkaninu, ktorá poskytuje optimálnu kompresiu a podporu svalov a jej jamkovaný povrch hladké prúdenie vzduchu. Lycra®Power™ materiál Vďaka 250 gramom Lycry®Power™ a 30% elastanu sa táto tkanina vyznačuje vysokým stupňom pružnosti. Zabezpečuje maximálnu podporu svalov, kompresiu a zároveň neobmedzuje v pohybe. Má pevnú štruktúru, posyktuje pohodlie a chráni pred ultrafialovými lúčmi. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PRO TÍMY: TOTAL ENERGIES, MATERIÁL: Lycra, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Kraťasy, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťM
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - TOTAL ENERGIES BODYFIT - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?