SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá - popis produktu

Nové nohavice Sportful Classic, zachovávajú všetky skúsenosti získané u najnáročnejších športovcov: tu sa ponúkajú v ešte modernejšom strihu. -Pre tých, ktorí hľadajú najlepší kompromis z hľadiska kvality a technickej stránky. -Šortky sú vyrobené z lycry s hmotnosťou: 210 gr/m2. -Štvorihlové šitie a nevyhnutná predná časť bez švov v páse. -Veľmi otvorená sieťka na trakoch. -Dolná časť nohavíc so silikónom aplikovaným priamo na látku a bodovým uchytením na zabezpečenie pružnosti. -Nová vložka Bodyfit Pro MD s dvojvrstvovou viacnásobnou hustotou. BENEFIT: sieťové zóny, s trakmi, silikónové ukončenia, ploché švy, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, strečové, reflexné, komfortné, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Bodyfit Pro MD cyklovložka, Lycra, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu M, XL, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, XL, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťM, XL
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - CLASSIC - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?