SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá #9388089

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá #9388089

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá #9388089

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá - popis produktu

Cyklistické oblečenie modelovej rady SuperGiara bolo navrhnuté pre maximálny komfort počas celodenných výletov aj v tých najnáročnejších klimatických podmienkach. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie nielen na asfaltových cestách, ale aj na graveli. Letné cyklistické kraťasy Sportful Indigo SuperGiara sú ideálne na dlhé výjazdy v náročnom teréne. Pozostávajú z kompresného a oderuvzdorné materiálu na nohách, anatomicky tvarovaných trakov a špeciálnej DMS vložky, ktorá perfektne tlmí nerovnosti na cestách. Taktiež obsahujú tri vrecká na všetky potrebné veci. Pre lepšiu viditeľnosť v slabých, svetelných podmienkach sú cyklo kraťasy vybavené reflexnými pásmi.   Vlastnosti cyklo kraťasov  kompresný a oderuvzdorný materiál na nohách priedušné, sieťované traky špeciálna DMS cyklo vložka 1 veľké vrecko na ľavej nohe a 2 menšie vrecká v zadnej časti reflexné pásy na nohách teplotný rozsah: 15°C a viac DMS cyklo vložka Cyklistická vložka špeciálne navrhnutá na jazdenie vo vzpriamenej polohe na nespevnených cestách. Vyznačuje sa kvalitnou penou s otvorenou štruktúrou, ktorá má v jednotlivých častiach rôznu hrúbku. Taktiež má nižšiu hmotnosť a je kratšia ako ostatné vložky od Sportfulu.  Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá #9388089 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťM
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice krátke s trakmi - SUPERGIARA - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?