SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela - popis produktu

Dámske elastické nohavice Sportful Apex predstavujú identický model, ktorý bol vyhotovený v spolupráci s talianskou reprezentáciou v bežeckom lyžovaní. Rozdiel je len v grafike a farebnom prevedení. V kombinácii s dresom Sportful Apex vytvárajú najrýchlejšiu delenú kombinézu s najlepšími aerodynamickými vlastnosťami. Vlastnosti nohavíc kompresný, priedušný a hrejivý materiál Schoeller® pre podporu svalstva elastický pás so sťahujúcou šnúrkou v dolnej časti elastické manžety so silikónovou potlačou zabraňujú vyhrňovaniu ploché stehy pre väčší komfort Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického World Tour tímu Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone. VYUŽITIE: bežkovanie, ROČNÉ OBDOBIE: zima, MATERIÁL: Schoeller® ITD ProTec, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske legíny od značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je biela, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je biela, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela - parametre produktu

Farbačierna/biela
Veľkosťčierna/biela
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Legíny, Dámske nohavice, Dámske legíny, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťS
Farbabiela, ČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické legíny - APEX - čierna/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?