BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá - popis produktu

Dámske legíny s vysokým pásom vyrobené z BIOFLEX tkaniny, ktorá zlepšuje výkon vďaka postupnej kompresii. Vhodné ako spodné prádlo, ale aj na vonkajšie nosenie. BENEFIT: vhodné pod lyžiarsky odev, ideálne na zimné športy, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, elastická manžeta, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, termoregulačné, ergnonomické, elastické, bezšvové, VYUŽITIE: lyžovanie, bežkovanie, behanie, univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: -20°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +10°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: bez vložky, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: BIOFLEX, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky Biotex, je vyrobený vo veľkosti XS/S, farebný variant je ČIERNA, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá patrí do skupiny produktov Dámske legíny od značky Biotex, je vyrobený vo veľkosti XS/S, farebné prevedenie je ČIERNA, žltá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku Biotex, veľkosť odpovedá označeniu XS/S, farebné prevedenie je ČIERNA, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá - parametre produktu

Farbačierna/žltá
Veľkosťčierna/žltá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Legíny, Dámske nohavice, Dámske legíny, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice, Dlhé legíny
ZnačkaBiotex
VeľkosťXS/S
FarbaČIERNA, žltá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá - história ceny a dostupnosti

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

BIOTEX Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - ENERGY - čierna/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?