ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna - popis produktu

Dámske zimné nohavice ALÉ Future Warm zo špeciálnej tkaniny BeHOT, ktorá je vyrobená do chladného a vlhkého počasia. Pretekárske nohavice R-EV1 zaručujú tie najlepšie funkčné vlastnosti. Vyžaduje si vysokú odolnosť voči vlhkosti a vlhkosti. Vhodné pre teplotný rozsah od 0° do 12 °C. Tkanina BeHOT je priedušná a zároveň dostatočne hrejivá a má vysokú vodoodpudivosť - kvapky stekajú bez toho, aby sa vsiakli. Mapovanie tela: Priliehavý strih, ktorý kopíruje krivky jazdca na bicykli. Inovatívne elastické konce nohavíc bez zipsu pre maximálnu ochranu a pohodlie. Ploché elastické švy zaisťujú pohodlné nosenie a minimalizujú odieranie. Dámske VELOCITY W8H sú najlepšie v rade ALÉ. POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku ALÉ, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaALÉ
VeľkosťL, M, S, XL
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - FUTURE WARM R-EV1 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?