ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 168,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna - popis produktu

Nové technické riešenie pre ženy. Dámske zimné nohavice ALÉ Future Warm Integrato boli vytvorené kombináciou nohavíc a základnej vrstvy, ktorá zaručuje maximálny komfort a tepelnú pohodu. Nohavice sú vyrobené zo špeciálneho materiálu BeHOT DWR, ktorý je stvorený do chladného a vlhkého počasia. Špičkové pretekárske nohavice R-EV1 zaručujú tie najlepšie funkčné vlastnosti. Vyžaduje si vysokú odolnosť voči vlhkosti. Vhodné pre teplotný rozsah od 0° do 12 °C. Kombinácia priedušných tkanín na menej exponovaných miestach spolu s membránovými tkaninami na prednej strane a bokoch umožňuje jazdu aj pri teplotách pod bodom mrazu. Tkanina BeHOT je priedušná, ale zároveň dostatočne hrejivá a má vysokú vodoodpudivosť - kvapky stekajú bez toho, aby sa vsiakli. Priliehavý strih, ktorý pri jazde na bicykli kopíruje vaše krivky. Inovatívne elastické zakončenia nohavíc bez zipsu pre maximálnu ochranu pred vodou. Ploché elastické švy zaisťujú pohodlné nosenie a minimalizujú odieranie. Dámske VELOCITY W8H sú najlepšie v rade ALÉ. TEPLOTNÉ MINIMUM: 0°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +12°C, ROČNÉ OBDOBIE: zima, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti S, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku ALÉ, veľkosť odpovedá označeniu S, XS, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti S, XS, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Dámske nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaALÉ
VeľkosťS, XS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - R-EV1 FUTURE WARM - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?