HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá - popis produktu

Nové dámske cyklistické kraťasy ENERGY s trojitým prešívaním na zadnej strane sú vyrobené z pevného materiálu a s využitím teflónovej úpravy, ktorá zabezpečuje odolnosť proti vode a nečistotám. Samozrejmosťou sú elastické panely v rozkroku a na chrbte pre neobmedzenú pohyblivosť, vrecká so zipsami a laserové vetranie v rozkroku. Luxusné kraťasy s vnútorným počesom (brúsený mikrofleece) určené na freeride a trailové disciplíny, ale vďaka špičkovému dizajnu aj do mesta. Dodávajú sa s odnímateľnou cyklistickou vložkou. BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, odnímateľné boxerky s cyklistickou vložkou, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: vodoodpudivé, strečové, rýchloschnúce, ľahké čistenie, elastické, ZAPÍNANIE: uťahovacia pracka, so zipsom, VYUŽITIE: turistika, MTB, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, leto, PREVEDENIE: bez trakov, 2 bočné vrecká, bočné vrecko na zips, zúžený strih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Polyamid, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky HAVEN, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebný variant je modrá, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky HAVEN, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebný variant je modrá, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kraťasy, je v ponuke značky HAVEN, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebný variant je modrá, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá - parametre produktu

Farbamodrá/žltá
Veľkosťmodrá/žltá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Kraťasy, Dámske nohavice, Krátke nohavice, Dámske kraťasy, Dámske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaHAVEN
VeľkosťM, S, XS
Farbamodrá, žltá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá - história ceny a dostupnosti

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

HAVEN Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ENERGY LADY - modrá/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?