SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá - popis produktu

Dámske elastické nohavice Sportful Doro Apex sú určená na náročné tréningy a preteky. Vďaka použitému materiálu a špeciálnemu strihu poskytujú vynikajúce aerodynamické vlastnosti ako pretekárska kombinéza a komfort zateplených legín. Ideálne oblečenie pre skúsené bežkyne na lyžiach. Vlastnosti nohavíc vyvinutý v spolupráci s talianskou reprezentantkou v bežeckom lyžovaní Dorotheou Wierer kompresný, priedušný a hrejivý materiál Schoeller® pre podporu svalstva elastický pás so sťahujúcou šnúrkou v dolnej časti elastické manžety so silikónovou potlačou zabraňujú vyhrňovaniu ploché stehy pre väčší komfort Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistamiuž viac ako 60 rokov.  VYUŽITIE: bežkovanie, ROČNÉ OBDOBIE: zima, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske legíny od značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý female.

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Legíny, Dámske nohavice, Dámske legíny, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO APEX - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?