Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 369 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie - popis produktu

V kresle DRACO budete mať vždy maximálne pohodlie aj počas dlhých hodín strávených hraním hier. Vyniká svojim športovým vyhotovením, ergonomickými tvarmi a **LED osvetlením**, ktoré sa skrýva za sieťovinou okolo sedadla a operadla. Farbu svetla potom zmeníte pomocou priloženého **diaľkového ovládača**. Perfektne tak zapadne do každej herne vybudovanej miestnosti, ale skvele sa hodí aj do moderne zariadených pracovní či kancelárií. Kvalitný poťah zo **syntetickej kože** s výplňou v oblasti sedadla a operadla vám zaistí maximálny komfort. Vďaka páčke po pravej strane si môžete podľa ľubovôle nastaviť **uhol sklonu operadla**. Plne **nastaviteľné podrúčky** sa vám plne prispôsobia podľa vašich požiadaviek. Výšku, tuhosť a uhol sedu si jednoducho nastavíte páčkou so skrutkou pod sedadlom. Herné kreslo DRACO vás oslní svojimi funkciami a komfortom.

Produkt Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie - parametre produktu

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo DRACO čierna, LED RGB osvetlenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?