Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna - popis produktu

Sada RGB lampičiek GAME ponúkne farebné a zároveň moderné osvetlenie do akejkoľvek časti interiéru. Konštrukcia je vyrobená z čierneho plastu a skvele sa budú vynímať na stole v detskej či študentskej izbe, ale hodí sa aj do pracovne. Vďaka RGB svetlu vám lampičky budú svietiť až v 16-tich farebných odtieňoch. Vybranú farbu a intenzitu svetla si jednoducho zvolíte na dodávanom diaľkovom ovládači. Lampičky majú navyše vstavanú pamäťovú funkciu, takže posledné zvolené nastavenie svetla je uložené a znovu použité pri opätovnom zapnutí.

Produkt Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Produkt Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna - parametre produktu

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sada 2ks LED RGB lámp GAME čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?