SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna - popis produktu

SANTINI Karma Delta sú elegantne tvarované cyklistické šortky z kompresnej tkaniny Thunderbike Power, ktoré sú ideálne na najhorúcejšie letné dni. Perfektný strih a vysoký pás oceníte po hodinách v sedle. Vďaka tkanine Polartec® rýchlo schne a je veľmi priedušná, takže sa v modeli budete cítiť pohodlne aj po nespočetných náročných tréningoch. Elastická tkanina Thunderbike Power zaručuje dokonalé prispôsobenie a elastický protišmykový lem je navrhnutý tak, aby sa nohavice nevyhrnuli a neodvádzali vašu pozornosť od výkonu. Gélová vložka GITevo potom poskytuje vysokú absorpciu nárazov.Rozsah teploty: +18/+35 °CUPF 50+ BENEFIT: gélová vložka, s trakmi, silikónové ukončenia, UV ochrana, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, elastické, aerodynamické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +18°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +35°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: POLARTEC® DeltaTM mesh, GIT EVO, Thunderbike Power, POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku Santini, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Vložky, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSantini
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - KARMA DELTA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?