SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna #9281458

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna #9281458

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna #9281458

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna - popis produktu

Dámske kraťasy s trakmi SANTINI Plush sú ideálnym riešením pre pohodlné a efektívne vyýjazdy na stredne dlhých až dlhých trasách. Vďaka talianskej tkanine Premium Fit, ktorá je neuveriteľne elastická, vysoko kompresná a jemná na dotyk, vám model poskytne maximálny komfort. Vďaka výrobe z recyklovaného polyamidu s matnou povrchovou úpravou kraťasy vyzerajú čisto a elegantne. Predné bezšvové elastické traky priliehajú k telu, zatiaľ čo extrémne ľahká a pružná sieťovina na zadnej strane zaistí dokonalé odvetrávanie. Kraťasy sa navyše pýšia vnútornými protišmykovými úchytmi na nohaviciach, ktoré udržujú šortky pri šliapaní pevne na mieste. Je do nich zašitá GILevo vložka s gélovým jadrom, ktoré stabilne a postupne pohlcuje nárazy. Pre lepšiu viditeľnosť sú kraťasy vybavené reflexnými detailmi na zadnej strane stehien. ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna #9281458 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky Santini, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, XL, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna - parametre produktu

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - PLUSH - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?