SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna #9281461

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna #9281461

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna #9281461

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna - popis produktu

Bezkonkurenčne pohodlné, priedušné a stredne kompresné šortky SANTINI Karma Delta sú vyrobené z vysoko elastickej talianskej tkaniny Delta od Polartecu® pre rýchle schnutie a skvelú priedušnosť s technológiou Power Compression, ktorá zaručuje dostatočnú kompresiu bez obmedzenia. Elastické úchyty na nohaviciach navyše udržujú šortky za všetkých okolností na svojom mieste. Vložka GITevo s gélovým jadrom tlmí nárazy pri stredne dlhých až dlhých výjazdoch. Kraťasy s trakmi sú ideálny doplnok ku všetkým dresom SANTINI, vhodné na jazdu po celé leto. ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna #9281461 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Santini, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, M, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna #9281461 patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti 2XL, M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSantini
Veľkosť2XL, M
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - KARMA DELTA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?