SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna - popis produktu

Pánske šortky SCOTT RC Team s cyklistickou vložkou SCOTT++ Performance a priedušnými sieťovanými traky zaistí potrebné pohodlie pri závodoch. Zásluhou silikónu v lemoch držia šortky na svojom mieste, takže stačí myslieť len na jazdu. BENEFIT: s trakmi, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, elastické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DRYOxcell, DUROxpand, Polyamid, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti 2XL, S, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Scott, je vyrobený vo veľkosti 2XL, S, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske krátke nohavice, patrí značke Scott, je vyrobený vo veľkosti 2XL, S, farebné prevedenie je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna - parametre produktu

Farbabiela/čierna
Veľkosťbiela/čierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Pánske nohavice, Krátke nohavice, Vložky, Pánske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice, Pánske traky
ZnačkaScott
Veľkosť2XL, S
Farbabiela, ČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna - história ceny a dostupnosti

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SCOTT Cyklistické nohavice krátke s trakmi - RC TEAM ++ 2022 - biela/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?