ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová #8221814

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová #8221814

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová #8221814

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 138,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová - popis produktu

Pánske cyklistické nohavice ALÉ MAGIC COLOUR z kolekcie PR-E sú ideálnym kúskom do chladného počasia vďaka materiálu Superroubaix. Výnimočne pohodlné nohavice strihu v štýlových farbách, ktoré ladia s dresom. Nohavice vynikajú funkčnými prvkami, minimálnymi švami a ergonomickým strihom. >Strihy sú veľmi pohodlné a pohodlné. Strihaný strih, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči vode. Podložka je vyrobená z kvalitného materiálu. S-Stability System na koncoch nohavíc zaisťuje stabilitu nohavíc bez toho, aby sa sťahovali. Strong>súvisí so strihom, ktorý sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťou voči vode. Kalhoty majú tiež elementy v zadnej časti pre lepšiu stabilitu. Reflexné detaily zvyšujú viditeľnosť pri jazde na ceste. Použitá tkanina Superroubaix je teplá a priedušná. Kolekcia PR-E sa zameriava na kombináciu kreatívnych konceptov a technických inovácií. Je vhodná pre tých, ktorí hľadajú farebné a štýlové oblečenie, ale s prepracovanou technickou stránkou. Výkonný strih: stredne veľký strih. Teplota vzduchu: 6°/15 °C. Hmotnosť nohavíc: 200 g. Strong je veľmi ľahký a pohodlný. POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je fialová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová #8221814 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je fialová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske krátke nohavice, patrí značke ALÉ, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je fialová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Veľkosťfialová
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Krátke nohavice, Pánske krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice, Pánske traky
ZnačkaALÉ
VeľkosťS
Farbafialová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?