SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna - popis produktu

Pánske šortky Gravel Bib sú ideálne pre dlhé výjazdy na šotolinovom bicykli či terénne dobrodružstvo. Vyrobené z exkluzívnej tkaniny Gabardine s 25% elastanu, poskytujú odolnosť proti oderu a ľahkú kompresiu. Predná časť náprseniek je z elastického rebrovania, zadná časť z priedušnej sieťoviny. Dve vrecká na spodnej časti nohavíc a dve ďalšie vrecká na spodnej časti chrbta ponúkajú dostatok úložného priestoru a reflexné logá zvyšujú viditeľnosť. Elastický úchyt na spodnej časti nohavíc s voštinovou silikónovou štruktúrou zaisťuje utesnenie a dámska gélová vložka C3W poskytuje ochranu pred nárazmi. Gravel Bib šortky je možné kombinovať s akýmkoľvek dresom z kolekcie pre off-roadové dobrodružstvá. POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna patrí do skupiny produktov Pánske krátke nohavice, patrí značke Santini, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna - parametre produktu

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - GRAVEL - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?