Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule - popis produktu

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule Prioritou je in-line korčuľovanie, skateboard, longboard a kolobežky, ale je vhodný aj na bicyklovanie atď. Toto je klasický tvar freestylovej prilby obľúbený najmä u všetkých freestylových športovcov - korčuľovanie, skateboarding, kolobežky, downhill, freeride... . Táto prilba sa predáva v 4 veľkostiach: S, M, L a XL. Prilba je veľmi odolná proti veľkým nárazom vďaka vložke EPS. Vonkajší plášť z ABS je veľmi silný a chráni hlavu naozaj spoľahlivo. Prilba je bohato vetraná prieduchy vo vonkajšej škrupine, vnútornej tlmiacej vrstve EPS a tiež v obloženie. Vnútorný materiál podšívky je vyrobený z rýchloschnúceho mikrovlákna. Prilba sa pripevňuje na hlavu pomocou nastaviteľnej dĺžky remienka a zapína sa so sponou pod bradou. V zadnej časti prilby je škrupina vyvýšená pre na lepšiu ochranu krčnej chrbtice pri nehodách a kolíziách. Farba: Čierna Veľkosti: S (53-55 cm), M (55-57 cm), L (57-59 cm), XL (59-61 cm). Kategória UnisexNastavenie obvodu hlavy ÁNOVetracie otvory ÁNOOchranná sieť NOKlonovací štít NIEVonkajší materiál ABSVnútorný materiál EPS + penová výstelkaSystém upevnenia nastaviteľný pás s bezpečnostnou prackou Kolieskové korčule » Inline helmy » Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule

Produkt Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule patrí do skupiny produktov Kolieskové korčule od značky Tempish, veľkosť je XL.

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
IntrastatKorčule kolečkové-2,00-95067030
KategóriaPrilby, Helmy, Korčule, Kolieskové korčule, Skateboardy
ZnačkaTempish
VeľkosťXL

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule - história ceny a dostupnosti

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule - ďalšie zaujímavé produkty

Prilba Tempish WRUTH helma na kolieskové korčule - ako nakúpiť najvýhodnejšie?