Tempish Kitty Baby Skate

Tempish Kitty Baby Skate

Tempish Kitty Baby Skate

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tempish Kitty Baby Skate - popis produktu

Kolieskové korčule Tempish Kitty Baby Skate:Inline korčule Tempish Kitty Baby Skate vám budú vždy oporou pri akejkoľvek príležitosti, keď si ich obujete. Majú kolieska s veľkosťou 64 mm. Korčule s kolieskami s takým priemerom sú vhodné aj pre začiatočníkov. Prinášajú totiž jednoduchšie ovládanie jazdy. Hlavná konštrukcia korčule je z kvalitného odolného materiálu a dosahuje vysokú odolnosť. Korčule majú v stredoch koliesok overené ložiská 608 Z. Svojím určením sú ideálne hlavne pre dieťa. Mondopoint, teda dĺžka vnútornej výstelky, predstavuje v prípade inline korčúľ Tempish presných 205 mm. Pokiaľ budete potrebovať, je možné topánku jednoducho roztiahnuť. Materiálom topánky je NYLON/VINYL. V tomto prípade sa budete spoliehať na tri kolieska. Ich tvrdosť je potom 85A. Zásadné prednosti inline korčúľ Tempish Kitty Baby Skate Inline korčule Tempish Kitty Baby Skate disponujú kolieskami s tvrdosťou 85A Mondopoint s hodnotou 205 mm Topánka sa dá v prípade potreby roztiahnuť na inú veľkosť Hlavná farba: biela a ružová Certifikované ložiská 608 Z Kolieska majú priemer 64 mm Kolieskové korčule Tempish sú určené pre dieťa Výkonnosť: začiatočník Ložiská sú kovové

Produkt Tempish Kitty Baby Skate je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kolieskové korčule od značky Tempish v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Inline korčule od značky Tempish, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tempish Kitty Baby Skate - parametre produktu

Tempish Kitty Baby Skate - história ceny a dostupnosti

Tempish Kitty Baby Skate - ďalšie zaujímavé produkty

Tempish Kitty Baby Skate - ako nakúpiť najvýhodnejšie?