Tempish Dasty Girl

Tempish Dasty Girl

Tempish Dasty Girl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tempish Dasty Girl - popis produktu

Kolieskové korčule Tempish Dasty Girl:Inline korčule Tempish Dasty Girl vám budú výborným spoločníkom pri kratších aj dlhých jazdách. Priemer ich koliesok predstavuje 72 mm. Kolieska s týmto priemerom sa hodia aj pre začínajúcich korčuliarov. Dočkáte sa s nimi totiž vyššej ovládateľnosti. Konštrukcia korčule je z kvalitného odolného materiálu, preto dosahuje vysokú odolnosť. V stredoch koliesok sú umiestnené overené ložiská ABEC 5. Nadizajnované sú hlavne pre dieťa. Mondopoint, teda dĺžka vnútornej výstelky, predstavuje v prípade inline korčúľ Tempish presne 252 mm. Pokiaľ budete potrebovať, je možné topánku jednoducho roztiahnuť. Materiál vybraný na topánku je potom NYLON/NYLEX. Môžete sa spoľahnúť na štyri kolieska. Ich tvrdosť je potom 82A. Základné prednosti inline korčúľ Tempish Dasty Girl Inline korčule Tempish Dasty Girl majú kolieska s tvrdosťou 82A Mondopoint má hodnotu 252 mm Topánku možno roztiahnuť podľa aktuálnej potreby Prevládajúca farba: biela a ružová Kvalitné ložiská s certifikátom ABEC 5 Kolieska majú priemer 72 mm Kolieskové korčule Tempish navrhnuté pre dieťa Výkonnosť: začiatočník Ložiská sú kovové

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kolieskové korčule od značky Tempish v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Tempish Dasty Girl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Inline korčule od značky Tempish, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tempish Dasty Girl - parametre produktu

Tempish Dasty Girl - história ceny a dostupnosti

Tempish Dasty Girl - ďalšie zaujímavé produkty

Tempish Dasty Girl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?