Prilba na skateboard a kolieskové korčule #7951102

Prilba na skateboard a kolieskové korčule #7951102

Prilba na skateboard a kolieskové korčule #7951102

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prilba na skateboard a kolieskové korčule - popis produktu

Prilba na skateboard a kolieskové korčule. Jeho aerodynamická InMould konštrukcia zaručuje ľahkosť a bezpečnosť. Vonkajšia škrupina je vyrobená z odolného PC materiálu, ktorý pohlcuje vibrácie a rozkladá silu nárazu. Početné vetracie otvory podporujú cirkuláciu vzduchu a reflexné prvky zabezpečujú viditeľnosť. Správne umiestnenie prilby na hlave je kľúčové, preto si šírku prilby môžete ľahko prispôsobiť svojej hlave pomocou nastavovacieho systému. Prilbu sme tiež vybavili nastaviteľným popruhom chrániča brady a ventilačným systémom, ktorý zabezpečuje fixnú cirkuláciu vzduchu vo vnútri prilby.   Prilba na skateboard a kolieskové korčule - VLASTNOSTI: prilba na skateboard a kolieskové korčule, povrch: matný, s celoplošnou potlačou, 10 fixných vetracích otvorov podporuje cirkuláciu vzduchu, odnímateľná pomocou suchého zipsu výstelka, ľahká konštrukcia In-Mould má vysokú odolnosť voči poškodeniu, regulácia obvodu pomocou špeciálneho kolieska, ktoré sa nachádza vzadu prilby, a nastaviteľný pás s chráničom brady umožňuje individuálne nastavenie, reflexné prvky.   PARAMETRE: Vonkajšia/vnútorná škrupina: 100% PC / EPS Hlavná podšívka: 100% polyester (priedušný materiál) Hmotnosť: 265 g Obvod hlavy: 55-58 cm

Produkt Prilba na skateboard a kolieskové korčule #7951102 patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke 4F JUNIOR, vo farbe Multifarebná, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kolieskové korčule od značky 4F JUNIOR, farebný variant je Multifarebná v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Prilba na skateboard a kolieskové korčule - parametre produktu

Farbamultifarebná
Určeniefemale
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Korčule, Kolieskové korčule, Skateboardy
Značka4F JUNIOR
FarbaMultifarebná
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Prilba na skateboard a kolieskové korčule - história ceny a dostupnosti

Prilba na skateboard a kolieskové korčule - ďalšie zaujímavé produkty

Prilba na skateboard a kolieskové korčule - ako nakúpiť najvýhodnejšie?