Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym - popis produktu

Objednajte dnes, vyskúšajte, vrátiť môžete až za 30 dní! Pánsky, svetlo hnedý, praktický batoh cez rameno alebo crossbody. Je z kvalitnej prírodnej kože od značky Greenwood v strednej veľkosti. Poslúži do mesta, na prechádzky aj cestách do práce. Má dve hlavné vrecká so zipsami, prístup k nim sa odopína cvokom. Ďalšie dve vrecká sú na prednej a zadnej strane. Zadná stena je priedušná, popruh plecniaka je polokožený. Každý produkt značky Greenwood je ručne vyrobený. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery (max.): 18 x 30 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GW6449

Produkt Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaSvetlá, Batohy, Pánske batohy
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym - história ceny a dostupnosti

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky kožený batoh svetlo hnedý - Greenwood Achym - ako nakúpiť najvýhodnejšie?