Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit - popis produktu

Peňaženka, ktorá Vám bude vhodným doplnkom do kabelky, tašky alebo batohu. Jedná sa o hovädziu kožu, z oblasti brucha hovädzieho dobytka. Menšie škvrny, matné sfarbenie či menšie odreniny nie sú vady. Otvára sa klasickým cvočkom. Vnútorné časti na kreditné karty, doklady a vizitky sú voľné. Na mince využijete vrecko s cvočkom. Bankovky je možné uložiť do dvoch priehradiek. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 10,5 x 12,5 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: GLO3124

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Diviley, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Diviley v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný male.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka hnedá - Diviley Universit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?