Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal - popis produktu

Batohy cez rameno sú pohodlným doplnkom na každodenné nosenie od značky Firenze. Koženka s jemne viditeľnou textúrou skvele doplní pánsky aj dámsky štýl. Praktické vrecká a ich rozvrhnutie vás príjemne prekvapia. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Na prednej strane nájdete menšie vrecko, ktoré má na sebe našité mini vrecko s výraznejším zipsom. Hlavný úložný priestor zaistíte decentným zipsom, vo vnútri nájdete menšie uzatvárateľné vrecko všité do podšívky a otvorenú priehradku na protiľahlej strane. Kovový krúžok môžete využiť napríklad na pretiahnutie slúchadiel. Látkový popruh je zladený s celkom a môžete regulovať jeho dĺžku. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 18 x 29 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód : E7030

Tento produkt nájdete v skupine Pánske batohy, patrí značke FIRENZE, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Crossbody, Pánske batohy
ZnačkaFIRENZE
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal - história ceny a dostupnosti

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky crossbody batoh hnedý - Firenze Lokal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?