Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - popis produktu

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000. Tento produkt sme vybavili membránou NeoDry 5 000 / 3 000 a hydrofóbnou impregnáciou, ktorá poskytne ochranu pred ľahkým dažďom.. Vďaka elastickému pásu a profilovanej oblasti kolien sa nohavice dokonale prispôsobia vašej postave. Nohavice môžete nosiť samostatne alebo s dodatočnou vrstvou oblečenia, ktorá bude plniť zatepľovacie funkcie.   Trekingové nohavice z vetruodolného softshellu - VLASTNOSTI: profilované kolená, 2 bočné vrecká zapínané na zips, dodatočné, zadné vrecko zapínané na zips, elastický pás s možnosťou nastavenia pomocou suchého zipsu, membrána NeoDry s parametrom 5 000 / 3 000 zaručuje správnu ochranu pred prechodným dažďom, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5 000 Vodoodolnosť: 5 000 mm H2O Priedušnosť: 3 000 g/m2/24h

Produkt Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - parametre produktu

Farbačerný
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske softshellové trekingové nohavice s membránou 5000 - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?