Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré - popis produktu

Pánske trekingové nohavice - pokročilé riešenia pre nadšencov túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam odolným voči vlhkosti sa trekingové nohavice hodia rovnako dobre na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Vďaka ľahkej konštrukcii a funkčnej tkanine sú vhodné na aktivity v teplejších dňoch bez zrážok. Vďaka technológii 2Way Stretch sa materiál voľne vertikálne rozťahuje, čo zaručuje voľnosť pohybu pri chôdzi. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice bez elastického lemu a regulácie. Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Podpora na každom kroku túry: technológia 4FDry Použitie rýchloschnúcich vlákien s technológiou 4FDry podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Užitočné riešenia na každom kroku: ventilačný systém profilovaná oblasť kolien Pánske horské nohavice majú 2 bočné vrecká so zapínaním na zips. Produkt je tiež vybavený ventilačným systémom nastaviteľným pomocou zipsu, ktorý sa nachádza na vonkajšej strane stehien. Pás s trojitým zapínaním na zips, kovové háčiky a patentky. Pánske nohavice do hôr majú v páse pútka, na ktoré sa dá umiestniť opasok alebo zavesiť príslušenstvo, napríklad uterák. Majú tiež profilovanú oblasť kolien na zabezpečenie pohodlia počas používania. Turistické nohavice pre mužov - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: S-3XL voľné manžety bez regulácie bez podšívky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok elastický materiál 2Way Stretch sa rozťahuje v dvoch smeroch 2 bočné vrecká zapínané na zips ventilácia na vnútornej strane stehien so zapínaním na zips pás zapínaný na zips, háčik a patentné gombíky pútka na páse profilované kolená

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce trekingové nohavice - kobaltovo modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?