Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené - popis produktu

Pánske trekingové nohavice - pokročilé riešenia pre nadšencov túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam odolným voči vlhkosti sa trekingové nohavice hodia rovnako dobre na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Vďaka ľahkej konštrukcii a funkčnej tkanine sú vhodné na nosenie počas aktivít v teplejších dňoch bez zrážok. Vďaka technológii 4Way Stretch sa tkanina voľne rozťahuje vo všetkých smeroch (vertikálne aj horizontálne), čo zaručuje úplnú voľnosť pohybu pri každom kroku. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice bez elastického lemu a regulácie. Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Podpora na každom kroku túry: technológie Ultralight a 4FDry Použitie rýchloschnúcich vlákien s technológiou 4FDry podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Mimoriadne ľahká konštrukcia z materiálu s technológiou Ultralight zaručuje pohodlie bez dodatočnej záťaže. Užitočné riešenia na každom kroku: profilovaná oblasť kolien a praktické vrecká Pánske horské nohavice majú 2 otvorené bočné vrecká. Okrem toho je na zadnej strane otvorené vrecko. Na nohavici je ďalšie vrecko so zipsom krytým vo šve. Pás s dvojitým zapínaním na zips a patentný gombík. Pánske nohavice do hôr majú v páse pútka, na ktoré sa dá umiestniť opasok alebo zavesiť príslušenstvo, napríklad uterák. Majú tiež profilovanú oblasť kolien na zabezpečenie pohodlia počas používania. Turistické nohavice pre mužov - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: S-3XL voľné manžety bez regulácie bez podšívky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok mimoriadne ľahká konštrukcia s technológiou Ultralight zaručuje pohodlie bez dodatočnej záťaže 2 otvorené bočné vrecká vzadu 1 otvorené vrecko na stehne je vrecko zapínané na zips krytý vo šve pás zapínaný na zips a patentný gombík pútka na páse profilované kolená

Produkt Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je zelená, zelený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené - parametre produktu

Farbazelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Zelenina, Pánske nohavice
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené - história ceny a dostupnosti

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske trekingové nohavice Ultralight - zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?