Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené #8989161

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené #8989161

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené #8989161

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené - popis produktu

Pánske tréningové nohavice - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka pohodlným strihom, rýchloschnúcim, elastickým materiálom alebo ľahkým konštrukciám poskytuje naše tréningové oblečenie úplnú voľnosť pohybu a umožňuje maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice zakončené elastickým lemom z hlavného materiálu. Väzba na oboch stranách interlokovej pleteniny je rovnaká. Materiál je odolný, ale zároveň mäkký, dobre prilieha a absorbuje vlhkosť. Česané vnútro poskytuje dodatočné teplo, vďaka čomu sú nohavice ideálnou voľbou na tréning v chladnejších dňoch. Tréningové nohavice sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (11%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Pánske tréningové nohavice majú rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom von od tela. Na bokoch sú 2 vrecká so zapínaním na zips. Elastický pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky. Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice 4F - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-3XL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu manžety s elastickým lemom produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (11%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu jednostranne česané vnútro zaručuje väčšiu hrejivosť 2 bočné vrecká zapínané na zips pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené #8989161 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tyrkysová, tyrkysový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniemale
KategóriaNohavice, Zelenina, Pánske nohavice
Značka4F
Farbatyrkysová, tyrkysový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené - história ceny a dostupnosti

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske tréningové rýchloschnúce nohavice - morské zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?