Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne #9018934

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne #9018934

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne #9018934

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne - popis produktu

Pánske trekingové nohavice s odnímateľnými nohavicami - pokročilé riešenia pre nadšencov peších túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam odolným voči vlhkosti sa trekingové nohavice hodia rovnako dobre na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Vďaka ľahkej konštrukcii a funkčnej tkanine sú vhodné na nosenie počas aktivít v teplejších dňoch bez zrážok. Vďaka technológii 4Way Stretch sa tkanina voľne rozťahuje vo všetkých smeroch (vertikálne aj horizontálne), čo zaručuje úplnú voľnosť pohybu pri každom kroku. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a odnímateľné nohavice, ktoré umožňujú premenu nohavíc na šortky. Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Podpora na každom kroku túry: technológie Ultralight a 4FDry Mimoriadne ľahká konštrukcia z materiálu s technológiou Ultralight zaručuje pohodlie bez dodatočnej záťaže. Použitie rýchloschnúcich vlákien s technológiou 4FDry podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Užitočné riešenia na každom kroku: profilovaná oblasť kolien a praktické vrecká Pánske horské nohavice majú 2 bočné vrecká so zapínaním na zips. Na nohavici je ďalšie vrecko zapínané na suchý zips. Pás s trojitým zapínaním na zips, suchý zips a patentky. Pánske horské nohavice majú profilovanú oblasť kolien, ktorá zaručuje pohodlie počas používania. Turistické nohavice pre mužov - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: S-3XL model 2-v-1 s odopínateľnými nohavicami bez podšívky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok mimoriadne ľahká konštrukcia s technológiou Ultralight zaručuje pohodlie bez dodatočnej záťaže 2 bočné vrecká zapínané na zips na nohavici je cargo vrecko zapínané na suchý zips pás zapínaný na zips, suchý zips a patentné gombíky profilované kolená

Produkt Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne #9018934 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske trekingové 2-v-1 nohavice Ultralight - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?