Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice #7951622

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice #7951622

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice #7951622

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 44,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - popis produktu

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice. Tento produkt sme ušili z ľahkého a elastického úpletu, ktorý vás nebude obmedzovať v pohybe počas cvičenia. Elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou vám umožní prispôsobiť produkt vášmu telu a do bočných, zapínaných vreciek môžete vložiť potrebné veci. Na prednej strane, pod panelom z vetruodolnej tkaniny, sa nachádza ventilačný systém vo forme sieťoviny vedenej po celej dĺžke stehien. Vďaka zipsom na bokoch rozopnete spodnú časť nohavíc, aby ste zlepšili prúdenie vzduchu. Použili sme rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry na podporu správneho odvodu vlhkosti. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - VLASTNOSTI: reflexné prvky, 2 bočné vrecká zapínané na zips, elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou pre individuálne úpravy a precíznu priliehavosť, ventilačný systém na stehnách umiestnený pod panelom z vetruodolnej tkaniny, zúžené nohavice s bočnými rozparkami, ľahký, elastický materiál poskytuje komfort počas aktivity, rýchloschnúce vlákna 4FDry pomáhajú odvádzať vlhkosť počas tréningu.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce bežecké nohavice - ako nakúpiť najvýhodnejšie?