Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne #7996731

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne #7996731

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne #7996731

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 119,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne - popis produktu

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000. Produkt je určený pre profesionálov, ktorí hľadajú maximálnu ochranu počas zimných aktivít. Dobre sa uplatnia pri teplotách pod bodom mrazu, v podmienkach, ktoré si vyžadujú veľmi dobrú izoláciu proti dažďu a snehu. Pevná, polyuretánová membrána Dermizax® 20 000 japonskej firmy Toray® spolu s vodoodolnými švami a laminovanými zipsami, zaručuje výnimočnú úroveň ochrany pred silnými zrážkami. Ekologická a ľahká výplň Primaloft Black Eco®, zaručuje dostatočnú termoizoláciu pri zachovaní optimálneho pomeru tepla a hmotnosti (v 100% obsahuje recyklovaný polyester). Odolnosť proti zašpineniu zvyšuje vonkajšia vrstva Teflon Shield+. Príručka: Ako si vybrať lyžiarske / snowboardové nohavice?   Pánske vodoodolné lyžiarske nohavice - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, spodná časť nohavíc rozopínateľná pomocou zipsu s dvojstupňovým nastavením na suchý zips, trvácna membrána Dermizax® 20 000 zaručuje výnimočnú vodoodolnosť a priedušnosť aj v náročných podmienkach, vodoodolné švy, zipsy a hydrofóbna impregnácia materiálu podporujú ochranu pred prenikaním vlhkosti, podšívka z elastického, priedušného materiálu podporuje správnu ventiláciu, ekologická výplň Primaloft Black Eco® zaručuje správnu termoizoláciu pri zachovaní optimálneho pomeru tepla a hmotnosti, teflónový povlak TeflonShield+, má za následok, že materiál má zvýšenú odolnosť voči nečistotám, 2 bočné vrecká zapínané na zips zabezpečený ochranným laminátom, ktorý zaručuje ochranu vecí uložených do vreciek pred vlhkosťou, vnútorné protisnehové nohavice chránia pred snehom a redukujú únik tepla, pás so zapínaním na zips, kovovou prackou a patentné gombíky, s dodatočným opaskom na bokoch, spevnená vnútorná časť nohavíc chráni pred poškodením.   PARAMETRE: Membrána: Dermizax 20 000 Vodoodolnosť: 20 000 mm H2O Priedušnosť: 10 000 g/m2/24h

Produkt Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne #7996731 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske nohavice s membránou Dermizax 20 000 - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?