Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron - popis produktu

Značka Coveri World sa nezaoberá doplnkami iba pre ženy, ale aj pre mužov! Prehľadnite si tento nový model pánskej koženkovej tašky cez rameno alebo crossbody na doklady a osobné veci. Zapáči sa Vám design a tiež praktickosť tohto tmavo modrého kúsku! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Predná strana tašky ponúkne stredne veľké vrecko so zipsom. Hlavná časť je tiež na zips, a zips nechýba ani pri vrecku na zadnej strane tašky. Vnútri sú klasické priehradky na telefón a drobnosti. Popruh tašky je látkový. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery : 21 x 24 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 151 cm Kód tovaru: CW3520

Produkt Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Coveri World a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Coveri World a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Coveri World a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron - parametre produktu

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez rameno tmavo modrá - Coveri Sheron - ako nakúpiť najvýhodnejšie?