Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho - popis produktu

Moderný vzhľad, šikovný úložný priestor, príjemná textília. Taška ponúka jedno väčšie hlavné a jedno menšie vrecko na zips. Vnútri k dispozícii menšie priehradky na drobnosti. Pre rýchly prístup k menším veciam poslúži zvislé vrecko na zips na prednej strane tašky. Tam nájdete aj logo značky. Popruh je možné nastaviť a tašku tak nosiť aj cez rameno aj do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 18,5 x 21 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: PC3035

Produkt Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho - parametre produktu

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Diegho - ako nakúpiť najvýhodnejšie?