Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai - popis produktu

Značka Coveri World sa nezaoberá doplnkami iba pre ženy, ale aj pre mužov! Prehľadnite si tento nový model pánskej koženkovej tašky cez rameno alebo crossbody na doklady a osobné veci. Zapáči sa Vám design a tiež praktickosť tohto čierneho kúsku! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Predná strana tašky ponúka dve vrecká na zips, so zipsom je aj hlavný priestor a tiež vrecko na zadnej strane tašky. Vnútri sú klasické priehradky na telefón a drobnosti. Popruh tašky je látkový s všitým logom značky. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 25 x 25 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 153 cm Kód tovaru: CW2271

Produkt Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai - parametre produktu

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai - história ceny a dostupnosti

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška cez rameno čierna - Coveri Deprai - ako nakúpiť najvýhodnejšie?