Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March - popis produktu

Látková taška cez rameno značky Coveri je ideálna na každodenné použitie. Má dva dlhšie ramenné popruhy na jednoduché nosenie cez rameno. Hlavný priestor tašky sa uzatvára na zips, je rozdelený na dve polovice a po stranách sú menšie vrecká. Je ideálna ako ekologická alternatíva k plastovým taškám. Kabelka má odnímateľný a nastaviteľný popruh. Objednajte ešte dnes a doplňte svoj outfit o praktický a funkčný kúsok! A4: áno Materiál: syntetika Kovanie: strieborné Rozmery : 36 x 34 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 53 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: HM2521-2

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke Coveri World, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na rameno, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March - parametre produktu

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March - história ceny a dostupnosti

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska látková taška neónovo zelená - Coveri March - ako nakúpiť najvýhodnejšie?