Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel - popis produktu

Prichádzame s ponukou kvalitné, pánske, osobné, kožené tašky na doklady, v tmavo hnedej farbe. Žiadny muž sa bez takejto tašky neobíde. Taška má klopu na magnet, popruh je polokožený a celkovo ide o menšie crossbody tašku či tašku cez rameno. Pod chlopňou nájdete vrecko so zipsom a stredne veľké voľné vrecko. Na zadnej strane je ďalšie vrecko. Hlavné úložisko sa zapína zipsom a vo vnútri nájdete vrecko na telefón alebo ďalšie drobnosti. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 22 x 25 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 155 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: T721

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na rameno, je v ponuke značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku SendiDesign, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel - parametre produktu

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška cez rameno tmavo hnedá - SendiDesign Nouwel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?