Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh - popis produktu

Peňaženka je vyrobená z kvalitnej pravej kože, ktorá zaručuje, že s Vami strávi mnoho spoločných rokov. Prednú stranu zdobí veľký vypálený znak astrologického znamenia. Po otvorení zápinky ponúka peňaženka mnoho priehradiek na Vaše karty a doklady, opäť zaistené zápinkou. Ďalej je k dispozícii vrecko na mince, ktoré zabezpečíte patentkou. Na bankovky využijete dve priestranné priehradky situované na šírku. Nechýba ani malé vrecko na zips. Celkový vzhľad potom dopĺňa jemné ozdobné prešívanie. Krásny módny kúsok ako stvorený pre milovníkov zverokruhu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 12,5 x 9,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: 8951

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Elmar Kozoroh - ako nakúpiť najvýhodnejšie?