Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 - popis produktu

Jemná kožená peňaženka Delami z hnedej teľacej kože Vás nadchne svojím spracovaním. Ponúka klasickú kapsu na mince, dve priehradky na bankovky a až štrnásť priehradiek na kreditné karty a doklady. Do malej kapsičky so zipsom si uložíte drobnosť. A4: nie Materiál: teľacia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 9,5 x 12 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 8702

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami 8702 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?