Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 - popis produktu

Moderná štýlová čierna kožená pánska peňaženka s hnedým detailom otvárania od Delami. Poslúži na bankovky, pre ktoré sú určené dve priehradky, drobné mince si uložíte do vrecka s klasickým cvočkom a na doklady a kreditné karty má rozkladací priestor. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 12 x 10 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: 11816

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierno hnedá - Delami 11816 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?