Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm - popis produktu

Kožená pánska svetlohnedá peňaženka Delami Norm spĺňa všetky predpoklady kvalitnej peňaženky a bude Vám dlho slúžiť. Má veľa priehradok na karty, doklady, drobné mince i papierové bankovky. Materiál: teľacia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10 x 13 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: CHAGL03117

Produkt Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm - parametre produktu

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm - história ceny a dostupnosti

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm - ďalšie zaujímavé produkty

Elegantná pánska kožená hnedá peňaženka - Delami Norm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?