Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two - popis produktu

Kožená hnedá peňaženka Delami poteší každého muža. Je z jemnej teľacej kože a obsahuje všetky potrebné priehradky. Urobte si radosť týmto elegantným kúskom. Peňaženka je 'voľná', teda bez zápinky. Obsahuje vrecko na mince s kovovým cvočkom, bloček na kreditné karty a doklady s deviatimi priehradkami, ktorý možno zopnúť cvočkom a dve vrecká na bankovky. Uprostred peňaženky je vrecko so zipsom. Menšie škvrny, matné sfarbenie, či menšie odreninky nie sú vady, ale dotvárajú originálny vzhľad peňaženky. Uvedená charakteristika nemôže byť predmetom reklamácie! Materiál: teľacia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 12 x 10 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: CDN3121

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka hnedá - Delami Kerman Two - ako nakúpiť najvýhodnejšie?