Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig - popis produktu

Kvalitná pánska taška od značky Enrico Benetti na každý deň. Stredne veľký model v modrej farbe do mesta, do práce aj na prechádzky. Nosiť ju možno cez rameno, alebo do kríža vďaka nastaviteľnému popruhu. Popruh tašky je hrubší, látkový. Predná strana tašky má dve vrecká na zips. Hlavný priestor crossbody sa otvára na zips, vo vnútri je jedna sieťkovaná priehradka a jedna látková. Zadná strana tašky má aj priehradku na zips. Ideálne crossbody, ktoré s Vami bude vždy a všade! A4: nie Materiál: textil, syntetika Kovanie: čierne Rozmery : 25 x 29 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 150 cm Kód tovaru: 62134

Produkt Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti a je určený male.

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig - parametre produktu

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška modrá - Enrico Benetti Ludwig - ako nakúpiť najvýhodnejšie?