Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen - popis produktu

Praktická pánska taška od značky Enrico Benetti na každý deň. Menší model do mesta aj do práce v camel farbe. Nosiť ju možno cez plece, crossbody alebo v ruke za jemne vystužené madlo. Popruh tašky je hrubší látkový. Vreciek je tu naozaj dostatok, celkom päť vonkajších a štyri vnútorné. Väčšina je na zips, tri sú voľné. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 21 x 23 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 159 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 66619

Produkt Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen - parametre produktu

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška camel - Enrico Benetti Douqen - ako nakúpiť najvýhodnejšie?