Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest - popis produktu

Kvalitná pánska taška od značky Enrico Benetti na každodenné nosenie. Stredne veľký model v šedej farbe je možné nosiť cez rameno, alebo do kríža vďaka nastaviteľnému popruhu. Popruh tašky je hrubší, látkový. Predná strana tašky má jedno vrecko na zips. Hlavný priestor crossbody sa otvára na zips, vo vnútri sú dve postranné priehradky. Zadná strana tašky má aj vrecko na zips. Ideálne crossbody, ktoré s Vami bude vždy a všade! A4: nie Materiál: textil, syntetika Kovanie: čierne Rozmery : 23 x 27 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 150 cm Kód tovaru: 62131

Produkt Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest - parametre produktu

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest - história ceny a dostupnosti

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska crossbody taška šedá - Enrico Benetti Ernest - ako nakúpiť najvýhodnejšie?