Osprey Talon 44 III stealth black #5906282

Osprey Talon 44 III stealth black #5906282

Osprey Talon 44 III stealth black #5906282

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Talon 44 III stealth black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 44 III stealth black:Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý jednoznačne každého nadchne neopozeraným vzhľadom a dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť. Čierna farba batoha je už len šperkom na pomyselnom vrchole. Pri prenášaní ťažších vecí si nebudete môcť vynachváliť podpora bedrového popruhu a nastaviteľný pás cez hruď, ktorý hmotnosť batoha rovnomerne podelí po celom chrbte. V prípade krízovej situácie v teréne alebo aj pri zatúlaní sa v lese sa neoceniteľnou pomôckou môže stať píšťalka, ktorú na batohu nájdete. Spoľahlivá protekcia vnútrajška batoha voči počasiu a zlodejom A pritom batoh Osprey Talon 44 III stealth black je ľahký ako pierko, váži len nízkych 1,47 kg

Produkt Osprey Talon 44 III stealth black #5906282 patrí do skupiny produktov Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Talon 44 III stealth black - parametre produktu

Osprey Talon 44 III stealth black - história ceny a dostupnosti

Osprey Talon 44 III stealth black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Talon 44 III stealth black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?