Osprey Talon 33 III ceramic blue #56092

Osprey Talon 33 III ceramic blue #56092

Osprey Talon 33 III ceramic blue #56092

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 136,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Talon 33 III ceramic blue - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 33 III ceramic blue:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše okamžite každého poteší svojou nápaditou vizážou a škálou praktických funkcií. Modrá farba batoha krásne završuje celkový dojem. Na dlhších cestách vám príde vhod hrudný pás s nastavením dĺžky, ktorý šetrí váš chrbát tým, že váhu neseného obsahu batoha rovnakou mierou rozčlení tým, že batoh pevne pritlačí k vášmu chrbtu. Pri outdoorových aktivitách alebo aj na komunikáciu v skupine sa potom môže hodiť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Aj malé dieťa vie, nakoľko je potrebné veľa piť. Súčasťou batoha Osprey Talon 33 III ceramic blue je priestor pre integrovaný vak na vodu. Úplná protekcia vnútrajška batoha voči vonkajším vplyvom Zároveň batoh Osprey Talon 33 III ceramic blue je ľahký ako pierko, váži znesiteľných 1,21 kg

Produkt Osprey Talon 33 III ceramic blue #56092 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Talon 33 III ceramic blue - parametre produktu

Osprey Talon 33 III ceramic blue - história ceny a dostupnosti

Osprey Talon 33 III ceramic blue - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Talon 33 III ceramic blue - ako nakúpiť najvýhodnejšie?