Osprey Talon 33 III stealth black #56093

Osprey Talon 33 III stealth black #56093

Osprey Talon 33 III stealth black #56093

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Talon 33 III stealth black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Talon 33 III stealth black:Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh je ideálnou voľbou, ktorá už na prvý pohľad každého nadchne nápaditým vzhľadom a dôrazom na pohodlie, ergonómiu a funkčnosť. Čierna farba batoha predstavuje už len zaujímavý bonus. Pri častejšom nosení sa osvedčí hrudný pás s možnosťou nastavenia, ktorý záťaž neseného obsahu batoha zdravo podelí medzi bedrá. V prípade krízovej situácie v teréne alebo aj na komunikáciu v skupine sa neoceniteľnou pomôckou môže stať píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Aj malé dieťa vie, nakoľko je potrebné veľa piť. Parádnym bonusom batoha Osprey Talon 33 III stealth black je aj vyhradená kapsa na vak na vodu. Úplná ochrana obsahu batoha pred nepriazňou počasia Dobrou správou je, že batoh Osprey Talon 33 III stealth black je ľahký ako pierko, váži prijateľných 1,21 kg

Produkt Osprey Talon 33 III stealth black #56093 patrí do skupiny produktov Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Talon 33 III stealth black - parametre produktu

Osprey Talon 33 III stealth black - história ceny a dostupnosti

Osprey Talon 33 III stealth black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Talon 33 III stealth black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?