Osprey Tempest 40 III stealth black

Osprey Tempest 40 III stealth black

Osprey Tempest 40 III stealth black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Tempest 40 III stealth black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Tempest 40 III stealth black:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh je ideálnou voľbou, ktorá už pri prvej príležitosti každého poteší nápaditým spracovaním a praktickou funkčnosťou. Čierna farba batoha je už len pomyselným vrcholom. Pri prenášaní ťažších vecí si nebudete môcť vynachváliť uchytenie bedrovým popruhom a hrudný pás s možnosťou nastavenia, ktorý šetrí váš chrbát tým, že váhu neseného obsahu batoha rozumne rozloží na všetky chrbtové svaly. V prípade krízovej situácie v teréne alebo aj na komunikáciu v skupine sa neoceniteľnou pomôckou môže stať píšťalka, ktorú na batohu nájdete. Efektívna bezpečnosť vecí v batohu proti poveternostným podmienkam či vlhku Príjemné je, že turistický batoh Osprey Tempest 40 III stealth black je ľahký ako pierko, váži iba 1,31 kg

Produkt Osprey Tempest 40 III stealth black patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Tempest 40 III stealth black - parametre produktu

Osprey Tempest 40 III stealth black - história ceny a dostupnosti

Osprey Tempest 40 III stealth black - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Tempest 40 III stealth black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?