Osprey Tempest 30 III violac purple W

Osprey Tempest 30 III violac purple W

Osprey Tempest 30 III violac purple W

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Tempest 30 III violac purple W - popis produktu

Turistický batoh Osprey Tempest 30 III violac purple W:Nech už sa vydáte kamkoľvek, tento batoh spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše na prvý pohľad každého poteší svojou štýlovou vizážou a funkčnosťou. Fialová farba batoha už len výborne dopĺňa jeho perfektný vzhľad. Pri častejšom nosení sa osvedčí hrudný pás s nastavením dĺžky, ktorý hmotnosť batoha rovnakou mierou rozčlení na celú plochu chrbta. Pri outdoorových aktivitách alebo aj pri zatúlaní sa v lese sa potom môže hodiť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Každý dobre vie, ako veľmi je pitie neodmysliteľnou súčasťou každej aktivity. Neoddeliteľnou vychytávkou batoha Osprey Tempest 30 III violac purple W je priehradka na vodný vak, ktorý je jeho súčasťou. Úplná ochrana uložených vecí proti poveternostným podmienkam či vlhku Určite oceníte tiež to, že batoh Osprey Tempest 30 III violac purple W váži znesiteľných 1,19 kg

Produkt Osprey Tempest 30 III violac purple W patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Tempest 30 III violac purple W - parametre produktu

Osprey Tempest 30 III violac purple W - história ceny a dostupnosti

Osprey Tempest 30 III violac purple W - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Tempest 30 III violac purple W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?